LES FILLES DE DURGA

LES FILLES DE DURGA

Treball documental sobre la dona a Mumbai

“Les filles de Durga” és una amalgama del coratge de les dones en diverses situacions, al·legoria de la força que posseeix la deessa guerrera Durga, coneguda com la invencible. Aquest treball fotogràfic recull el testimoni de vàries dones que viuen de forma independent, perquè la vida les ha conduït a aquesta situació, així com el cas de dones que aspiren a tenir poder de decisió a la seva pròpia vida, sense que la vida les aboqui a la soledat imposada. També s’inclou la mirada de noies joves que esperen amb il·lusió poder canviar el seu propi destí. Tot això, sobre l’escenari d’una Mumbai Bollywoodiana, com a paradigma de la terra dels somnis.

EVA PAREY

Fotògrafa freelance especialitzada en fotoperiodisme, fotografia documental i realització audiovisual. Docent de fotografia a la Universitat Tecnocampus de Mataró i altres centres especialitzats en fotografia, i és membre de 4SEE Photos i col·laboradora de Sipa Press.

Llicenciada en Antropologia Social i Cultural per la URV de Tarragona (2013), també va estudiar Fotoperiodisme a la IEFEC (2007) i Assaig Social (2008), així com Fotografia de Viatges (2008) a CEV i Edició gràfica (2009).

Els seus treballs es centren en temes socials, d’antropologia i de viatges. Destaca a la seva trajectòria el seu treball sobre el poble gitano a Barcelona i a l’Est d’Europa, a Romania, Bulgària i Eslovàquia, posant focus especialment a les causes i efectes de la diàspora romaní per Europa. Ha exposat els seus treballs en diversos festivals com DocField, Outono fotografico, Visa pour l’Image, la Biennal Xavier Miserachs i la Fotofesta, també en espais culturals i galeries d’art.

Per a més informació si us plau pots trucar al 937695102 o enviar correu electrònic a: visitmutur@calella.cat