QUÈ MENGEM AVUI?

QUÈ MENGEM AVUI?

 Una exposició de l’Ada Parellada & l’Agnès Villamor

Una exposició per reflexionar sobre els hàbits alimentaris propis, entenent que no només afecten el nostre organisme sinó també l’entorn on vivim i el planeta.

La cuinera Ada Parellada i l’antropòloga Agnès Villamor són les comissàries d’aquesta exposició, que ens fa reflexionar sobre els nostres hàbits alimentaris per entendre que no només afecten el nostre organisme, sinó també l’entorn on vivim i el planeta.

Amb aquesta museografia, acompanyada  d’activitats es pretén que tots els públics puguin viure d’una manera propera continguts teòrics amb un enfocament innovador.

L’exposició està produïda conjuntament pel Museu de Ciències Naturals de Granollers i l’Oficina de Patrimoni Cultural de l’Àrea de Cultura de la Diputació de Barcelona.

 

Activitats complementàries

– Visita guiada

A càrrec d’Ada Parellada, comissaria de l’exposició.

Divendres 4 de març, a les 18 h.

– El gran dinar

Taller ambientat a l’època de finals de segle XIX i principis del XX en el que es simularà amb la  participació dels assistents com organitzar un gran banquet.

A càrrec de Kuanum.

Divendres 1 d’abril, a les 18 h.

Places limitades. Reserva a través del correu: fernandezcl@calella.cat

 

Per a més informació si us plau pots trucar al 937695102 o enviar correu electrònic a: visitmutur@calella.cat